Indische gerechtjes bij u thuis

BAMI MENU € 9,50

 

Bami, atjar, kroepoek,
3 stokjes kipsaté in satésaus,
💚plak pandancake

Het bami menu is iedere vrijdag gekoeld af te halen tussen 17.00 en 18.30 uur. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden in de magnetronbestendige bakjes. Graag uiterlijk woensdag bestellen.

 


LOEMPIA'S € 12,00

10 Loempia's met sausje naar keuze, spicy of sweet.

OP TE WARMEN IN DE OVEN, FRITEUSE, AIRFRYER OF

Z🌻NNEBLOEMOLIE

De loempia's zijn uit voorraad leverbaar.  

Verschil Indische, Indonesische en Indiaase keuken.

Het verschil tussen de Indische en Indonesische keuken is dat de Indische keuken een samensmelting keuken is van de Indonesische keuken met de Europese keuken, zo ook Indische mensen, gemengd-bloedigen, dus Europees en Aziatisch bloed.

De Indonesische keuken bestaat uit authentieke gerechten uit Indonesië. De Indonesische archipel bestaat uit honderden eilanden met meerdere streken en ieder eiland heeft zijn eigen streek gerechten. Indonesische mensen betreft de oorspronkelijke bevolking, de volbloed, geboren en getogen in Indonesië en hebben geen Europees bloed in zich.

Indiaas verwijst naar het land Indië, de basis bestaat uit rijst, granen, aardappelen, groenten en verse kruiden die tot garam masala's gemalen worden. Bekende Indiase gerechten zijn curries, tandoori's, tikka's en kofta's die met rijst, roti of vers brood gegeten worden.