SATE ENZO 

Indische gerechtjes bij u thuis


De heerlijke geuren uit mijn moeders keuken ... 

De gezelligheid met vrienden en familie rondom tafel, gedekt met Indische gerechten en uiteraard saté.

Haar passie is ook mijn passie geworden.

Door positieve reacties van vrienden ben ik begonnen met het koken op bestelling, Indische gerechten volgens familietraditie naast mijn huidige baan. En sinds kort ook kleinschalige buffetten op locatie.

Iedere donderdag en zaterdag kook ik een ander weekmenu. 

Bestellingen voor donderdag uiterlijk woensdag voor 18.00 uur bestellen

 

Bestellingen voor zaterdag uiterlijk vrijdag voor 18.00 uur bestellen

 

De gerechten worden vers bereidt en kunnen 1 tot 2 dagen in de koelkast bewaard worden. Graag tijdig bestellen !

De rijsttafel is 2 keer per maand op een zaterdag. 

Bent u met een klein gezelschap en heeft u iets te vieren, dan neem ik u graag de zorg uit handen door het verzorgen van een Indisch buffet. Heeft u een intolerantie voor bepaalde ingrediënten ?

Informeer dan even naar de allergenenkaart.Verschil Indisch, Indonesisch, Indiaas

Het verschil tussen de Indische en Indonesische keuken is dat de Indische keuken een samensmelting keuken is van de Indonesische keuken met de Europese keuken, zo ook Indische mensen, gemengd-bloedigen, dus Europees en Aziatisch bloed.

De Indonesische keuken bestaat uit authentieke gerechten uit Indonesië. De Indonesische archipel bestaat uit honderden eilanden met meerdere streken en ieder eiland heeft zijn eigen streek gerechten. Indonesische mensen betreft de oorspronkelijke bevolking, de volbloed, geboren en getogen in Indonesië en hebben geen Europees bloed in zich.

Indiaas verwijst naar het land Indië, de basis bestaat uit rijst, granen, aardappelen, groenten en verse kruiden die tot garam masala's gemalen worden. Bekende Indiase gerechten zijn curries, tandoori's, tikka's en kofta's die met rijst, roti of vers brood gegeten worden.